Oplossingen

Ontdek onze oplossingen

OAMKB Land van Cuijk denkt in oplossingen. Met al onze medewerkers hebben we een proactieve organisatie die samen met jou wil ontdekken welke mogelijkheden het beste bij jouw onderneming passen. Ontdek onze oplossingen voor:

 


Samen met HBO juristen werken we ook aan de juridische ondersteuning die van belang kan zijn voor je bedrijf. Op deze manier krijg je het beste advies voor je onderneming in het Land van Cuijk en omstreken. 

We kunnen je een boekhouder besparen, en dan ben je jaarlijks heel wat minder kwijt als je alles aan ons administratiekantoor in Cuijk wilt uitbesteden of dat je het juist samen wilt aanpakken. 

We hebben eigen accountants, maar werken ook samen met andere accountants in het Land van Cuijk. Alles is mogelijk bij OAMKB, we richten de werkwijze in zoals jij dat wilt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een boekhoudpakket af te nemen wat je zelf of door ons kunt laten bijhouden.

Alle service die wij als administratiekantoor leveren is van een hoog niveau en overal bereikbaar. Hiernaast krijg je een persoonlijke online adviseur waar je vrijwel altijd mee kunt bellen, mailen of chatten. Met behulp van Skype kunnen we ook afspreken, zodat je weer een aantal autoritten kunt besparen. Of je nu administratie in Cuijk of elders zoekt, wij staan voor je klaar. Hiernaast maken we graag je boekhouding inzichtelijk, zodat je meteen kunt zien waar bespaart kan worden en hoe je dit inzicht in de cijfers effectief kunt gebruiken.

Ben je nieuwsgierig naar wat online accountancy voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of probeer het zelf eens uit.