Ons verhaal

Pieter Kuenen - De ondernemer achter OAMKB Land van Cuijk

 

“Ondernemers écht vooruit helpen- ze succesvol maken - in plaats van ze geschiedenis te vertellen aan de hand van de jaar-te-laat rekening; dat is mijn drive. Op het traditionele kantoor waar ik tot 2013 werkzaam was, lag de focus op uurtje-factuurtje. We boekten bonnetjes handmatig in en het ontbrak de ondernemer aan overzicht. Daar zit toch niemand op te wachten? Ik was er van overtuigd dat het anders kon en ben daarom OAMKB Land van Cuijk gestart. Hier denken we in kansen; niet in problemen. We kijken naar het heden en de toekomst, niet naar het verleden.

Omdat we met innovatieve software werken, kost de administratie jou veel minder tijd. Dat geldt ook voor ons. Daardoor hebben we tijd om samen naar je cijfers te kijken. Dat maakt ons werk ook zo leuk; dankzij de cijfers kun jij namelijk nog beter gaan ondernemen. Kijk bijvoorbeeld naar de kosten. Misschien kunnen we op de hoogste posten wel besparen. En wat denk je van je meest winstgevende producten; kun je daar nog meer uithalen? Wie weet wat voor kansen er in jouw bedrijf liggen.

Dat doe ik niet alleen, maar met een enthousiast team van professionals. Ieder heeft daarbij zijn eigen kwaliteiten. Missen we de expertise die jij zoekt? Geen probleem. Dan schakelen we één van de andere OAMKB’ers in. Met zo’n zeventig kantoren in het hele land is er altijd wel een specialist te vinden die jou kan helpen. In veel gevallen zit dat zelfs bij de prijs in begrepen. Wij geloven namelijk niet in uren tellen. Nee, wij maken voor jou een pakketprijs op maat waar we al jouw behoeftes in verwerken. Wil je maandelijks sparren of kun je juist hulp bij de salarisadministratie gebruiken. Wij ondersteunen je zoals jij wilt, zodat jij meer plezier aan je werk kunt beleven.

Als snelst groeiende OAMKB-franchiser in Nederland weet ik als geen ander wat ondernemen is. Wij zijn niet het zoveelste administratiekantoor. Nee, wij bieden je inzicht. Of je nu alleen bent of vijftig man personeel hebt; dat maakt niet uit. Wij gevenje met veel plezier inzicht in jouw administratie. Zo maken we jouw werk zelfs leuker.”

Pieter Kuenen

 

Wij werken anders

Wij zijn niet zomaar een kantoor, OAMKB Land van Cuijk werkt echt anders! Onze belangrijkste principes hebben we vertaald naar een heldere lijst, “10xANDERS”.

 

Ben jij ook toe aan Pieter? Of ben je ‘gewoon’ toe aan een snelle, automatisch lopende administratie met maandelijkse bespreking: Bel 0485 - 35 11 14 of mail info@oamkbcuijk.nl