OAMKB en Juridische zaken

Ik ben op zoek naar juridische hulp

OAMKB helpt je verder. In samenwerking met HBO Juristen kunnen we oplossingen op maat bieden. Doordat OAMKB nu samenwerkt met HBO Juristen kunnen we via ons accountantskantoor nu een totaalpakket bieden voor al onze klanten. Je hoeft niet meer elders te zoeken, zowel juridische als financiële hulpverlening vind je nu aan één adres. Krachtige oplossingen op maat, daar gaan we voor.

Advies op maat

HBO Juristen in het gehele land zijn nu via één plek te bereiken. Dit vernieuwende juridisch adviesbureau biedt advies op maat. Je krijgt altijd te maken met een vooraf vastgesteld tarief dat betaalbaar is en altijd wordt getoetst door een senior jurist. Je weet met de accountants van OAMKB  altijd direct waar je aan toe bent.

Ben je al klant van OAMKB en loop je tegen juridische vraagstukken over je onderneming aan? Dan zal de administrateur of adviseur je doorverwijzen naar HBO Juristen waar je met al je vragen terecht kunt. Natuurlijk horen wij graag hoe het verloopt en waar wij je kunnen bijstaan.

Helder inzicht

Hiernaast staat er een juridische helpdesk altijd voor je klaar met gratis advies. Je kunt te allen tijde hier eerst terecht. Zijn jouw vragen complexer en hebben ze meer werk nodig om op te lossen? Dan bieden we je een offerte ter goedkeuring aan, zodat alle partijen helder inzicht hebben in wat er gevraagd wordt.

Accountants van OAMKB geven een betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies dat past bij jouw bedrijf. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

 

 

 

Nu meer weten!