Bedrijfsadvies


Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen

Wij bieden in ons administratiekantoor in Cuijk uitgebreide begeleiding op administratief en fiscaal gebied, zoals belastingadvies, ingewikkelde belastingaangiften, en ga zo maar verder. Hiernaast staan wij ook voor je klaar om een gedegen onafhankelijk bedrijfsadvies te geven voor de meer complexe vraagstukken. Zo adviseren wij je graag over:

Begeleiding bij je bedrijf

Ben je een DGA of heb je een bedrijf in Cuijk e.o. met groei ambities? Dan staan wij voor je klaar om specialistische begeleiding te bieden met een regelmaat die voor iedereen goed werkt. De cijfers van de onderneming worden samen met een consultant en de directie besproken. Het vergroten van de winst door onder andere de product- en marktstrategie aan te passen, komt hierbij uitgebreid aan bod. Uiteraard zijn de andere facetten van de onderneming, zoals belastingadvies, marketing, personeelszaken en financiering, ook erg belangrijk. We streven naar een winstgevend en continuerend advies.

Bij OAMKB werken we uitsluitend met senior adviseurs die met hun uitgebreide kennis en ervaring de juiste service kunnen leveren. Ze zullen nergens voor terug schrikken. De grote complexiteit van een probleem wordt juist als een uitdaging gezien en als zodanig aangegaan. De consultant waarmee je samenwerkt kent het bedrijf en je privé situatie goed. Hiermee kan een integrale inventarisatie van de bekende en onbekende risicogebieden worden uitgevoerd. Zowel op juridisch, financieel als fiscaal gebied bieden we de beste oplossingsmogelijkheden. We werken systematisch en effectief. Door de consultant als regisseur te laten werken, kunnen de belastingadviseur, notaris en advocaat effectief werken en kosten besparen. Wil je weten wat OAMKB voor begeleiding, zoals belastingadvies in Cuijk, kan bieden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

 

 

 

Nu meer weten!